Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Maskinlæring | Kunstig intelligens | Dyp læring

Stordata | Datavitenskap | Datavarehus

-fra data til handling

Bigdata - Business Intelligence - Datavarehus

Vi hjelper kundene med å fange data, transformere og sammenstille disse dataene og gjennom presentasjon formidle verdifull kunnskap for våre kunder og kundens systemer.

Se også Forutsi - planlegg framtiden.

Information Management - Informasjonslogistikk

Vårt mål er å levere den riktige informasjonen til riktig plass, til riktig tid, til riktig person eller system - og til riktig pris.

«From having to using»

System- og informasjonsarkitektur

Arkitekturer er konseptuelle modeller av struktur, adferd og bilder. Systemer er tekniske beskrivelser av et datasystem. Informasjonsarkitekturer beskriver hvordan data og informasjon henger sammen og er organisert i virksomheten.

Business Continuity

Vi leverer forvaltning, support, beredskap og drift.

Chronos spesifiserer, designer og implementerer driftsløsninger og infrastruktur med høy tilgjengelighet. Vi sørger for at kundenes systemer virker med den tilgjengelighet, ytelse og pålitelighet som kunden krever.  

Prosjektledelse

Chronos leverer senior prosjektledere og rådgivere innen prosjektledelse, systemutvikling, integrasjon, prosessutvikling, IT-strategi. Vi har erfaring med innføring og gjennomføring av smidige og tradisjonelle prosjekter.